TOON RESULTATEN
Goedkope bouwgrond met zeezicht in Moraira Bouw uw nieuwbouw huis in Spanje Immosol - nieuwbouw met zeezicht in Moraira
Spanje villa marbella | Villa te koop Golden Mile Marbella | Villas Marbella | Golden Mile te koop | villa goldenmile | golden Mile Marbella

Villa te koop Golden Mile Marbella

Al vele jaren is een van de meest bezochte gebieden in het zonnige zuiden, de zogenaamde “Golden Mile” van Marbella. Deze strekt zich uitvan het Marbella Club Hotel tot aan Puerto Banús. Vele Noord-Europeanen zijn hier op zoek naar een te koop staande villa om er zich te kunnen vestigen. De Golden Mile is natuurlijk gericht op de nabijheid van golfbanen en de jachthaven van Puerto Banús en de stad van Marbella.

De populariteit van het gebied is duidelijk verbeterd ten opzichte van enkele jaren geleden. Prachtige appartementen complexen in afgesloten communities met 24-uurs beveiliging, tot een luxe villa aan de golfbaan of eerste lijn. Hier aan de Golden Mile leven vele welgestelde mensen uit Engeland, Scandinavie, Nederlanders en Vlamingen en Russen en Oost-Europeanen. Ze leven in harmonie met de lokale Spaanse bevolking. Aan de andere kant, hoewel het gebied zeker exclusief is, zijn activiteiten niet beperkt tot socialiseren, golfen of sport. Exclusieve winkels waar alles te koop is, sushi restaurants, of simpelweg genieten van de zon bij het zwembad of strand.

Er zijn vele excursies in de nabijgelegen Ronda bergen of verder weg in een van de verbijsterend gevarieerd nationale parken.
Als u op zoek bent naar een mooie villa of het kopen om te investeren, zal een beslissende factor altijd goed de omgeving. De Golden Mile wordt gedeeld door de N340 weg, aan beide zijden liggen de hotels, golfbanen, winkels en restaurants in overvloed.

Onderstaand een overzicht van enkele huizen of een villa aangeboden door Immosol

  • Sorteer op:

Er zijn geen objecten om te tonen met deze filter instellingen.