TOON RESULTATEN
Goedkope bouwgrond met zeezicht in Moraira Bouw uw nieuwbouw huis in Spanje Immosol - nieuwbouw met zeezicht in Moraira

Marbella – Nueva Andalucia huizen


De huizen van Nueava Andalucia liggen nabij Puerto Banús en Marbella en strekken zich landinwaarts uit naar de zee.
Hier zijn de glooiende heuvels, welk omgeven zijn door meren waartussen de golfbanen en op de achtergrond de imposante bergtop La Concha te bewonderenis.
Dit is de woonomgeving van de rijke en beroemde mensen die hier voor hun rust gaan. De relatieve afzondering van Nueva Andalucía biedt een contrast tegen de verlichting van de feestelijke schijnwerpers van Puerto Banus.

Gigantische en exclusieve villa’s zijn hier gelegen

Het resort wordt gekenmerkt door royale huizen, exclusieve omheinde gemeenschappen en delen van luxe appartementencomplexen. Hierdoor is een gemeenschap ontstaan die geniet van alle voordelen van een ontspannen leven. Bovendien ligt het dicht bij de toeristische georiënteerde drukte van Marbella en Puerto Banus. Voor iemand die een huis of appartement zoekt heeft Nueva Andalucía alles wat u nodig heeft.

Idyllische omgeving vergelijkbaar met Beverly Hills

Als je door Nueva Andalucía rijdt of slentert, is een van de eerste dingen die je opvalt, hoe mooi alles is. Met de warmte, gratie en charme van Andalusië: witgekalkte en terracotta villa’s glinsteren onder de eeuwige blauwe luchten. De hoge palmbomen en de bergachtige achtergrond maken hiervan een idyllische omgeving die zomaar uit een sprookjesboek staan. Je ziet hier de Porsches, Ferraris, Bentleys, Maseratis en Lamborghini’s. De rijke hippies staan te pronken met hun dure auto voor chique restaurants en mondaine winkels.

Onderstaand het aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw in Nueva Andalucia van Immosol

  • Sorteer op:

Er zijn geen objecten om te tonen met deze filter instellingen.