TOON RESULTATEN
Costa Blanca makelaar sinds 2007 Investeer nu in een huis aan de Spaanse kust Groot aanbod van appartementen Costa del Sol

Immosol – Lliber, het kleinste dorpje in de Jalon vallei


U vindt Lliber in de Noordelijke Costa Blanca, tussen Valencia en Alicante. Bij Benissa ongeveer 7 km het binnenland in. Het valt onder de Marina Alta (provincie Alicante).
Het kleine dorpje Lliber is een van de vijf dorpjes die in de door bergen omsloten Jalónvallei ligt. Lliber heeft ongeveer 700 inwoners en ligt 274mtr boven de zeespiegel.
De Costa Blanca is een van de gezondste plekken op aarde! Dit komt vanwege de schone lucht en het fantastische klimaat. De omgeving heeft ontzettend veel te bieden.Vele Nederlanders en Belgen hebben hier een huis, een villa of een finca. Waarom zou u niet hier een mooie finca willen kopen? Wat let u?
Op anderhalve kilometer ligt het dorpje Jalón/Xaló waar u boodschappen kunt doen of op het dorpspleintje kunt genieten van een verfrissend drankje en Spaanse tapashapjes. Op zaterdagmorgen is er een rastro (vlooienmarkt).
Lliber wordt omringd door wijnvelden en is het kleinste dorpje in de Jalon vallei.
In 20 minuten rijden ligt u op de meest fantastische zandstranden van de Costa Blanca in Calpe, Denia of Moraira. Deze toeristische plaatsen hebben een veel te bieden.
Op een uurtje rijden bent u in het centrum van Valencia of Alicante. Vooral Valencia, een geweldig mooie stad, moet u zeker niet onderschatten. Neemt u de moeite om het Spaanse binnenland te ontdekken dan komt u er achter hoeveel moois dit vruchtbare groene land (aan prachtige natuurschoon) te bieden heeft.

Onderstaand vindt u een aantal huizen, villas en fincas in Lliber

  • Sorteer op:

Er zijn geen objecten om te tonen met deze filter instellingen.

WhatsApp chat