TOON RESULTATEN
Goedkope bouwgrond met zeezicht in Moraira Bouw uw nieuwbouw huis in Spanje Immosol - nieuwbouw met zeezicht in Moraira

Estepona New Golden Mile appartementen


The New Golden Mile bestaat uit nieuwe woonwijken van appartementen met hier en daar een mooie vrijstaande villa. Het is meer of minder een verlengstuk geworden van de Golden Mile, waar bijna uitsluitend the rich and famous in hun luxe appartementen en villas vertoeven. De New Golden Mile echter, wordt nog verder ontwikkeld met woonwijken die tussen Casasola nog voor Guadalmina en Estepona liggen. Het valt dan ook onder de stad Estepona, in tegenstelling tot de Golden Mile die onder Marbella valt.

Het gebied is de laatste 20 jaar enorm ontwikkeld

Je vindt er een verscheidenheid aan complexen en woonwijken voor alle budgetten. Daardoor is het ook toegankelijker geworden voor het grote publiek wat zeer toe te juichen is. De New Golden Mile is in sommige gebieden nog niet volledig ontwikkeld. Hier zijn de luxe strandcomplexen, zoals het strand van Doncella met zijn typische bouwstijl, kenmerkende tuinen en ronde randen. Los Granados Playa, is bijvoorbeeld zo een luxe – en omheind appartementencomplex, met 24 uur beveiliging en vele sportfaciliteiten.

De Kempinski Hotel met Private Residences

Het biedt geweldige mogelijkheid voor klanten die willen genieten van de diensten van het verhuurbeheer van een vijfsterrenhotel. Bovendien zijn er de strandcomplexen van bijvoorbeeld Les Rivages, Las Nayades, Guadalmansa Playa, Alcazaba Beach, El Campanario of Los Granados del Mar. De huizen zijn hier betaalbaarder en van goede kwaliteit, met evenzo luxe diensten zoals 24-uurs beveiliging en sportvoorzieningen.

Bekijk onderstaand aanbod aan huizen en appartementen van Immosol aan de New Golden Mile

  • Sorteer op:

Er zijn geen objecten om te tonen met deze filter instellingen.