TOON RESULTATEN
Goedkope bouwgrond met zeezicht in Moraira Bouw uw nieuwbouw huis in Spanje Immosol - nieuwbouw met zeezicht in Moraira
Spanje – Costa del Sol | Onroerend Goed – Huizen | Villas | Marbella | Elviria | Estepona | Appartementen | huizen Elviria

Appartementen en huizen te koop Elviria

Elviria is gelegen tussen Marbella en Calahonda en Elviria is een populaire vakantiebestemming

Het is de thuisbasis van het vijf sterren Hotel Don Carlos.

De mooie haven van Cabopino evenals het adembenemende berglandschap, het binnenland, en Elviria is zeer geschikt voor families. De laatste tijd heeft het steeds meer aan populariteit gewonnen als locatie voor een tweede huis. Voornamelijk als een permanente verblijfplaats voor veel buitenlandse bezoekers.

Het dorp zelf heeft een echt hart, compleet met gemeentehuis, postkantoor, scholen, restaurants en winkelcentra

Elviria is een gemeenschap op ongeveer 15 minuten ten oosten van de stad van Marbella centrum. Het is goed uitgerust met diensten, voorzieningen en entertainment faciliteiten. Omdat dit een kust urbanisatie is, bevinden zich nogal wat te koop staande appartementen op loopafstand van het strand. Ook gunstig gelegen zijn de Santa María en Santa Clara golfbanen. De El Casco Tennis club is een andere attractie op Elviria, het bieden van kwaliteit faciliteiten. Cabopino haven biedt in de buurt om Elviria bewoners met de internationale luchthaven van Málaga op slechts 50 kilometer afstand.

Gezondheidsdiensten zijn ook in de buurt bekend als de meest prestigieuze Ziekenhuizen in Malaga-Costa del Sol.

Het gebied van de vijf sterren luxe Don Carlos Hotel is een lokaal herkenningspunt en slechts een van de vele hotels beschikbaar in deze urbanisatie. Het ligt op slechts een paar honderd meter van het gouden strand, waarlangs je kunt lopen naar Los Monteros en naar Marbella. In het oosten de charmante Puerto Cabopino met zijn prachtige uitgestrekte duinen.

Vanuit het centrum van het dorp het land langzaam stijgt in eerste voorbij de Santa Maria golfbaan, dan sterker naar de top van Elviria berg, de thuisbasis van La Mariena en Hofsas Tennis College. Omdat dit een kuststad is liggen de meeste woningen op loopafstand van het strand. Gelegen aan de kust ongeveer 10 km ten oosten van Marbella, Elviria is 30 minuten van Malagas International Airport met de meest grote Europese bestemmingen.

Elviria – Te koop Huizen Villas en Appartementen. Dit is slechts een kleine selectie , vraag naar meer op info@immosol.nl

  • Sorteer op:

Er zijn geen objecten om te tonen met deze filter instellingen.