TOON RESULTATEN
Uitgebreid zoeken
Goedkope bouwgrond met zeezicht in Moraira Bouw uw nieuwbouw huis in Spanje Immosol - nieuwbouw met zeezicht in Moraira

Bouwgrond, percelen kavels, plots, land, en grondstukken Costa Blanca in Spanje

Uw zoektocht hiernaar kunt u het beste bij ons starten

Omdat Immosol het grootste aantal gelegaliseerde en getoetste grondstukken bezit aan de kust. Bouwgrond op een toplocatie is essentieel natuurlijk. Bouwpercelen met fantastische uitzichten op bergen, valleien en natuurlijk de zee. De regio waar wij bouwkavels hebben zijn gelegen in Denia, Javea, Benissa Calpe en Moraira.

Ons ervaren team biedt u een selectief opgebouwd aanbod van bouwland op de beste locaties.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de allerbeste bouwgronden en objecten op te sporen en deze voor een faire prijs aan te bieden.

Het aanbod bestaat uit nieuw onroerend goed, bestaand onroerend goed, percelen en grondstukken.

Vanzelfsprekend bieden wij ook volledige begeleiding bij nieuwbouwprojecten van modern en minimalistisch tot aan moors arabische bouwstijlen. Verder is het werken via een advocaat een must. Deze zoekt voor u uit wat de bouwbestemming (nu en op korte termijn) is van de door u aan te kopen grond. Een advocaat dient u van onafhankelijk advies, een makelaar niet.

Wanneer u wilt bouwen, dan moet voor de plot een bouwvergunning van kracht zijn.

Dit doet u via een architekt, die een project indient bij de gemeente en of provincie. Na verkrijging van de bouwvergunning dient u binnen 6 maanden met de bouw op uw perceel aan te vangen. Lukt dat niet, dan kunt u wel de bouwvergunning laten verlengen bij de gemeente. Dit kunt u 6x doen. U kunt de bouw dus maximaal 3 jaar uitstellen, zonder uw rechten te verliezen. Niemand kan u garanderen of u op de aangekochte over 10 jaar nog mag bouwen.

Gemeentes en provincies in Spanje werken samen met bestemmingsplannen

Net als in Nederland of andere Europese landen werken gemeentes en provincien met bestemmingsplannen die van tijd tot tijd wijzigen. Zo kunt u een landelijk stuk grond kopen die wellicht over 10 jaar urbanisabel is/wordt. Anderzijds kan het stuk non-urbanisabel worden verklaard, met de kans dat u niets meer mag bouwen. De wet in Spanje is vrij veranderlijk. Op een eenmaal verstrekte bouwvergunning wordt echter niets meer afgedaan, mocht de wet tussentijds veranderen. Het is dan natuurlijk wel zaak dat u met de bouw aanvangt binnen de geldigheidsduur van uw bouwvergunning.

Bouwgrond te koop in Spanje