Zoek direct uw woning in Spanje

TOON RESULTATEN
Uitgebreid zoeken
Costa Blanca makelaar sinds 2007 Investeer nu in een huis aan de Spaanse kust Groot aanbod van appartementen in Spanje

Nieuwste beschikbare objecten

Immosol Nieuws

Wij zoeken een huis in Spanje tegen een betaalbare prijs.

Immosol is een ervaren internationaal agentschap in vastgoed zoals villas en appartementen aan de Spaanse kust. Ons huizenaanbod is zeer uitgebreid met momenteel zelfs meer dan 50.000 huizen te koop in Spanje aan de Costa Blanca en Costa del Sol voor zowel investering als voor een tweede huis. Waarom niet uw eigen huis bouwen in Spanje, wij bouwen aan de hele Spaanse kust bijzondere kwalitatief hoogstaande en milieugunstige nieuwbouwhuizen.

BEKIJK ALLE OBJECTEN

Aanbevolen objecten

Immosol Nieuws

Huis kopen Costa Blanca en Costa del Sol

Investering als voor een tweede huis
Koopinformatie
Spanje-koopadvies

BEKIJK ALLE OBJECTEN

Spanje – Moderne Nieuwbouw Costa Blanca – Costa del Sol – Uw makelaar voor huizen in Spanje in Denia, Javea, Calpe Moraira en Altea en ook in Marbella, Estepona, Benahavis, San Pedro, Puerto Banus en Nueva Andalucia

U zoekt een tweede huis, appartement, finca, penthouse of wilt u een moderne nieuwbouw designvilla bouwen in Spanje aan de Costa Blanca of Costa del Sol?

Immosol is een ervaren internationaal agentschap in bemiddeling van vastgoed en onroerend goed aan de Spaanse kust. Ons huizenaanbod is zeer uitgebreid met momenteel zelfs meer dan 50.000 huizen te koop in Spanje aan de Costa Blanca en Costa del Sol voor zowel investering als voor een tweede huis. Waarom niet uw eigen huis bouwen in Spanje, wij bouwen aan de hele Spaanse kust bijzondere kwalitatief hoogstaande – en milieugunstige nieuwbouwhuizen.

Ons werkterrein focust zich voornamelijk aan de Noordelijke Costa Blanca van Benidorm tot en met Denia, hoewel wij ook aan de Costa del Sol in Marbella, Estepona en Benahavis, zeer interessante nieuwbouwprojecten aan het bouwen zijn. Juist nu is het moment in Spanje een huis te kopen en is nu zeker een prima investering! Immosol is uw adres voor onroerend goed met vele topvillas, appartementen, moderne nieuwbouw en grondstukken met zeezicht in aanbod. Het is voor ons belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Daarom vragen wij u om ons aanvraagformulier of wensenlijst zo u wilt (Zoekopdracht) in te vullen. Hierdoor zijn wij in staat u optimaal van dienst te kunnen zijn. Naar Formulier.

Bellen kan ook altijd: 0034-951 127 046 of 0031-464 586 215. Ook in de weekends of s’avonds!

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay